Bezár
Forrás: Pinterest
Hús - Susanne Ekstedt, a göteborgi SP svédországi műszaki kutatóintézet kutatója szerint az élelmiszerek mikrohullámú sütőben történő felolvasztása nagyon rossz ötlet, mivel a hús a felmelegítés hatására tönkremehet. A víz a legjobb a felolvasztásához. A húst érdemes műanyagba tenni, így a vízben gyorsabban felmelegszik - és jobb lesz az íze - mondja Ekstedt, “aki hozzátette: “Ezt már régóta tudja a tudomány és az élelmiszeripar, de úgy tűnik, a legtöbb ember nem.”
Előző Következő
  • ételek, mikrohullámú, veszély, sütő, melegítés,
  • ételek, mikrohullámú, veszély, sütő, melegítés,
  • ételek, mikrohullámú, veszély, sütő, melegítés,
  • ételek, mikrohullámú, veszély, sütő, melegítés,
  • ételek, mikrohullámú, veszély, sütő, melegítés,
  • ételek, mikrohullámú, veszély, sütő, melegítés,
  • ételek, mikrohullámú, veszély, sütő, melegítés,