Bezár
Forrás: Pinterest
Brokkoli - Amikor a brokkolit tányéron, vízzel főzik, sok tápanyag elvész. Andrew D. Scott, a Victus Consultancy tulajdonosa szerint: "A mikrohullámú sütőben, kevés vízzel főzött brokkoli elveszíti egészséges antioxidánsainak akár 97%-át". De van megoldás: a brokkolit zárt tálban, kevesebb folyadékkal mikrózzuk. Ekkor több antioxidáns maradhat benne.
Előző Következő
  • ételek, mikrohullámú, veszély, sütő, melegítés,
  • ételek, mikrohullámú, veszély, sütő, melegítés,
  • ételek, mikrohullámú, veszély, sütő, melegítés,
  • ételek, mikrohullámú, veszély, sütő, melegítés,
  • ételek, mikrohullámú, veszély, sütő, melegítés,
  • ételek, mikrohullámú, veszély, sütő, melegítés,
  • ételek, mikrohullámú, veszély, sütő, melegítés,