Kiakadt a nő férje, hogy nem csinál otthon semmit: a bosszúja letarolja a netet - Videó

Sokaknak ismerős lehet: sokszor azon is összevesznek párok, ki mit csinál, vagy épp nem csinál otthon házimunka címszó alatt. Ez a nő is ezt élte át, és iszonyú bosszút eszelt ki. Letarolja a netet.

Gyakran, bárkivel előfordulhat, hogy a párja azért kéri számon, mert szerinte nem csinált semmit. Ilyenkor általában a másik fél pedig szünet nélkül kezdi el sorolni, hogy mi mindent tett, amit épp a másik fél semminek nevezett. Más kérdés: felsorolni valamit és ugyanezeket a dolgokat megtenni nem ugyanannyi időbe telik, így az ember hajlamos abban a hitben maradni, hogy márpedig igaza van. Hogy mennyi embert érinthet ez a probléma, azt talán jól jelzi Lindsay videójának megtekintés száma is. Ő az a nő, akit nemrég szintén azért teremtett le a férje, hogy nem csinál otthon semmit. A dolgos családanya nem tudta ezt benyelni, iszonyatos bosszút eszelt ki.

"A férjem azt állította, hogy nem csinálok semmit a ház körül" - írta a videójához, majd": "Úgyhogy tényleg nem csináltam semmit a ház körül két napig". A felvétel felrobbantja a netet!

Fotó: TikTok/lindsaydonnelly2

Lapozz a videóért!

24 óra