Kiakadt a nő férje, hogy nem csinál otthon semmit: a bosszúja letarolja a netet - Videó

Lindsay magabiztosan és némiképp arrogánsan néz a kamerába, majd hirtelen megváltoztatja a kamera irányát és megmutatja, milyen az, ha tényleg nem csinál semmit otthon.

Gyerekjátékok és cipők szanaszét a padlón, koszos edények a konyhapulton és a mosogatóban, papírok és ruhák itt-ott és egy gigantikus kupac szennyes - Lindsay ezzel a felvétellel bizonyítja, hogy amit a ház körül tesz, az mindennek nevezhető, de semmminek semmiképp. A kommentelők azonnal beindultak, a Tik-Tok-on pedig futótűzként kezdett terjedni a felvétel - amiről Lindsay férje semmit nem tudott. Így a nő úgy érezte, ezt már nem hallgathatja el, beszélnie kell a párjával, mielőtt még nagyobb botrány kerekedik belőle.

@lindsaydonnelly2 Then I left town for a girls trip… #marriagehumor ♬ Karma (feat. Ice Spice) - Taylor Swift

A netet felrobbantó videót egy újabb követte, azt már a látszólag kibékült pár együtt vette fel. Ebben Lindsay elismeri a férjének, hogy ő vette fel a videót, megosztotta, és letarolta a netet. Persze, a férj a tudtán kívül lett közellenség, így a nő menteni akarta a menthetőt. Így egy újabb videóban azt is elmondta, bánja már a történteket, pláne, hogy a férje egy felvétel alapján ilyen rossz színben tűnik fel. Pedig "majdnem tökéletes". Főz, fizeti a számlákat, takarít és sokat utaznak is - hála neki.

De az internet nem felejt...

Címlapfotó: TikTok/lindsaydonnelly2

24 óra