Melyik gyümölcsöt szakítanád le először a fáról! Ezt árulja el rólad!

1. Kissé konzervatív típus vagy, munkádba szíved-lelked beleadod. Megbízható és békés természetű vagy, a zűrösebb helyzetekben is megőrzöd a nyugalmadat. Kedveled a kihívásokat, amibe belefogsz, azt sosem félgőzzel viszed véghez, hanem úgy, hogy lehetőleg a maximumot hozhasd ki magadból.

2. Ami a szíveden, az a szádon, így sokak szemében kíméletlennek tűnhetsz, pedig ez nem igaz rád. Érzelemgazdag és érzékeny típus vagy, ha megbántanak, sokáig őrzöd a lelki sebeket. Nincs ellenedre egy kis láblógatás, ilyenkor szívesen ábrándozol – fantáziád élénk, gondolataid könnyen elkalandoznak.

3. Kreatív vagy és művészi, mindig harmóniára törekszel kívül-belül egyaránt. Ha problémád adódik, hajlamos vagy az első pillanatban leblokkolni, de azután megtalálod a megoldást és ügyesen kezeled a helyzetet! Mentes vagy az előítéletektől, mindenkiben a jót keresed és kedvesen viszonyulsz még az ismeretlenekhez is. Emiatt sokan tisztelnek, szeretnek.

4. Igazán népszerű vagy a környezetedben, hiszen barátaid, családtagjaid mindig számíthatnak rád. Jobban szeretsz adni, mint kapni, örömmel tölt el, ha gondoskodhatsz másokról vagy segíthetsz valakin szorult helyzetében. A pletykákat elengeded a füled mellett, jobban szeretsz arra alapozni, amiről saját szemeddel is meggyőződhetsz.

5. Élvezed az életet és mindig megtalálod a módját annak, hogy jól érezd magad a bőrödben. Akkor érzed magad igazán jól, ha barátaid, családtagjaid társaságában lehetsz. A dícséretet nemcsak szereted, hanem sokszor ki is harcolod, a körülötted élők szemében kissé nárcisztikusnak tűnhetsz. Humorod utolérhetetlen, akik ismernek, imádnak veled nevetni!

6. A szerelemben odaadó, társaságban szórakoztató ember vagy, nem kenyered a panaszkodás és a pesszimista gondolkodás. Elképzeléseidhez és jól bejáratott szokásaidhoz makacsul ragaszkodsz, nem szereted, ha mások megpróbálnak beleszólni a dolgaidba. Szeretsz társasági életet élni és élvezed, ha zajlik körülötted az élet!

Íme a maradék 6 válasz!

24 óra