Melyik gyümölcsöt szakítanád le először a fáról! Ezt árulja el rólad!

7. Energikus és magával ragadó a személyiséged, könnyen szót értesz másokkal és fontos számodra a társasági élet. Jó emberismerő vagy, azokon is átlátsz, akiket nem ismersz, így nehéz téged tőrbe csalni. Mélyebb érzéseidet nem kürtölöd világgá, emiatt többen titokzatosnak tartanak.

8. Mindenről határozott véleményed van, és jól tudod, hogy mit akarsz az élettől. Céltudatos vagy és erős, jajj annak, aki megpróbálja keresztülhúzni a számításaidat! A gyengébbekkel ugyanakkor empatikus és segítőkész vagy, szívesen jótékonykodsz vagy adakozol, ha megvan rá a lehetőséged. A munkában akkor érzed magad a legjobban, ha emberekkel foglalkozhatsz.

9. Fontosabb döntések előtt könnyen elbizonytalanodsz és hajlamos vagy hosszan hezitálni, alaposan átgondolsz minden eshetőséget, mielőtt választanál. A körülötted élőkkel – főleg az idegenekkel – gyanakvó vagy, nem könnyű közel kerülni hozzád. A kritikát nehezen viseled és személyes sértésnek veszed még akkor is, ha építő jellegű.

10. Nem vagy egy szószátyár típus, emiatt rád lehet bízni a titkokat. Kissé befeléforduló és maximalista vagy, magasra teszed a mércét másokkal és magaddal szemben is. A kapcsolatok kiépítéséhez időre van szükséged, nem szereted a felszínes ismeretségeket. Nem bánod, ha kevesebb barátod van, azt azonban tudod, hogy rájuk bármikor számíthatsz.

11. Megbízható ember vagy! Csodálatos problémamegoldó, akihez bátran mehet mindenki a bánatával. Igazi ezermester is, megszerelsz, megjavítasz mindent, rendbe tudod hozni az elromlott dolgokat. Szeretsz segíteni másokon. Mottód: az élet akkor jó, ha problémamentes.

12. Szereted a stabilitást. Minden szempontból a biztonságra törekszel. A hasznos dolgokat keresed, nem az extrákat sem a komolytalanságokat. A problémáidat megtartod magadnak, nem teregeted ki mások előtt.

24 óra