Mi lett a Sakáltanya szexi sztárjaival? - Így néznek ki ma - Fotók

Menővé tette a pulton táncot, sőt, világszerte sorra nyíltak a helyek ezen a néven. A sakáltanya jövőre már 25 éves lesz. fel sem ismernéd a főszereplőit.

Sokáig főként férfiak álltak a szórakozóhelyeken a pultban, a 2000-ben bemutatott Sakáltanya című film ennek is véget vetett. Sőt, divattá tette a rövid topokat is. A film hatalmas siker lett a mozikban és azóta is rendszeresen ismétlik a tévékben, pedig már 24 év telt el a bemutató óta. Emlékezetes: egy bizonyos Leann Rimes nevű énekesnő Can!t fight the moonlight című dala hatalmas ságer lett, ma már retro legenda. De vajon mi történt azóta a főszereplőkkel?

Szőke és barna bombázók

A Sakáltanya című filmmel Hollywood a klasszikus "amerikai álmot" filmesítette meg a New York-i éjszakai életben: a fiatal Violet elhagyja vidéki otthonát, hogy dalszerzőként boldoguljon a nagyvárosban. Hogy anyagilag is talpon maradhasson, munkát vállal a Sakáltanya nevű bárban, és hamar rájön, hogy nem csak a pult mögött, hanem azon is dolgoznia kell! A kezdetben félénk lányt az új barátnők feltüzelik, együtt fűtik fel a vendégeket, táncolnak, szeretkeznek, vitatkoznak, flörtölnek és énekelnek.

S hogy mi lett a főszereplőkkel azóta, a galériánkban ezt is megmutatjuk!

GALÉRIA: így néznek ki a Sakáltyana sztárjai ma!
  • Sakáltanya, film, színésznők,
  • Sakáltanya, film, színésznők,
  • Sakáltanya, film, színésznők,
  • Sakáltanya, film, színésznők,
  • Sakáltanya, film, színésznők,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra