Ebbe a villába költözik Brad Pitthez a 17 éves lánya, Shiloh - Fotók

Brad Pitt 2023-ban vásárolta meg a Los Felizben található luxusvillát. A színész állítólag 5,5 millió dollárt, azaz 2 milliárdot fizetett érte.

Ahogy a "bungalóról" készült belső felvételeken jól látszik, a villa nagy üvegfrontokkal nyűgözi le a lakókat, azaz fényárban úszik az egész. A nappaliból és a nyitott konyhából a szomszédos erkélyre lehet kimenni, ahonnan panorámás kilátás nyílik a medencére és a környező tájra. Brad Pitt házában három hálószoba, egy nyitott nappali és étkező kandallóval, egy világos bútorokkal berendezett konyha és egy tágas fürdőszoba található meg.

Ebben az albumban rengeteg képet találhatsz róla:

"Mindketten imádnak kosárlabdázni és olyan dolgokról beszélgetni, mint a környezet, a klasszikus filmek és a könyvek" - mondta egy bennfentes a Life & Style-nak. Az 1960-ban épült épület több híresség tulajdonában is volt már, és állítólag az előző tulajdonosok alaposan felújították. Az ingatlan egyik korábbi tulajdonosa a Maroon 5 gitárosa, a 45 éves James Valentine.

Pitt a házat a 66 éves Aileen Getty olajörökösnőtől vásárolta meg, aki cserébe az Ocean's 11 sztárjának közel 700 négyzetméteres Los Feliz-i luxusingatlanát vette meg. Getty állítólag bő 33 millió dollárt, azaz 12 milliárd forintot fizetett érte. A hollywoodi sztár új bungalója viszont meglehetősen minimalista, de a jelek szerint ez nem zavarja Shiloh Jolie-Pittet.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra