Cserben hagyta a családját a sztárszakács: a felesége reakciójára nem számított - Fotók

"Ő a férjem, Charles Withers. Imád a figyelem középpontjában lenni, de nem vagyok benne biztos, hogy ez mennyire tetszik majd neki" - írta Ashley szombaton a csoportban.

Majd folytatta: "Tavaly, amikor terhes voltam a legkisebb babánkkal, úgy döntött, hogy ez már nem az az életmód, amit szeretne. Nem akart többé férj és apa lenni, és egyszerűen nyomtalanul eltűnt." Mivel Ashley több mint egy éve nem látta a férfit és azóta sem vette fel vele a kapcsolatot, Ashley a nagyvilág segítségét kérte, hogy előkerítsék. "Ha ismeritek őt, együtt dolgoztok vele, randiztok vele vagy barátok vagytok, tudnátok neki szólni, hogy keresem, és megmondanátok, hol találom meg" - folytatta. 

És: nem egészen 24 óra alatt a sok tippnek köszönhetően Charles elő is került. Texas államban látták őt, és a Bumble nevű randiappon bukkant fel.

@jamn945 Here’s the FULL INTERVIEW with Ashley McGuire!! And YES, there is an update regarding her husband! #ashleymcguire #charleswithers #charliewithers @iHeartRadio ♬ original sound - JAM’N 94.5

Ashley a történetét egy rádióinterjúban mesélte el. Így kiderült az is, hogy a férfi a leleplezését követően szinte rögtön kapcsolatba lépett vele. "Azt mondta, szívesen beszélgetne velem" - mondta Ashley. Kíváncsian várhatjuk a fejleményeket.

Címlapfotó: Facebook/Ashley McGuire

24 óra