Friss képet posztolt: 14 kilót szedett fel a magyarok kedvenc színésznője

"A sok kemény munka miatt a sok stressz ellenére felszedtem 14 kilót! Bűntudatot érzek emiatt... nem kéne... de így van" - írta.

Ugyanakkor és ennek ellenére "nagyon büszke arra a munkára", amit az új filmeken és az emlékiratain dolgozott. Azt mondja, egyszerűen sok volt a tennivaló az utóbbi időben, ezért elvesztette a fókuszt ami az egészséges életmódot illeti.

A kommentek közt szép számmal vannak olyanok, akik hasonló történetükről számoltak be. "Nem vagy egyedül, hugi!" - írta az egyikük..

Rebel Wilson 2022-ben a People magazinnak mondta el, hogy a fogyását eredetileg az a vágya váltotta ki, hogy anya legyen. Még 2019-ben egy orvos azt mondta neki, hogy sokkal nagyobb esélye lenne teherbe esni, ha lefogyna és egészségesebben élne. Eleinte el volt képedve ezen. "Azt gondoltam: Ó, Istenem, ez a fickó annyira bunkó. De igaza volt. Rengeteg súlyfelesleget cipeltem magammal" - mondta. Ezt követően kezdett kemény diétába.

A sznésznő azóta anya lett: 2022 novemberében született meg az első gyermeke, lánya, Royce Lillian, akit egy béranya hozott világra.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra