Leonardo Dicaprio boxerében nyúlkált a lány a Halloween-bulin, lefotózták az egészet - Fotók

A Halloween Dicapriot és barátait sem hagyta hidegen, egy kiadós házibuliban töltötték az ünnepet. A színész egy idő után kilógott a teraszra levegőzni, a szerelme pedig rögtön utána osont...

Vittoria Ceretti egy vörös parókában, láthatóan feldobott állapotban ment ki a szerelme után, gyaníthatóan egy percig nem gondolhatta, hogy itt is lesben áll már egy lesifotós, hogy megörökítse őket. A fiatal modell szinte az első mozdulattal becsúsztatta a kezéz Leo boxerjába, hogy megsimogassa a fenekét, amiről nők százezrei álmodozhatnak világszerte.

Fotó: Profimedia/RedDot

Leo jelmezéről nem sokat lehet mondani, gyanítjuk, saját magának öltözött: egy fehér pólóban és egy fekete nadrágban volt, a jellegzetes fekete paseball sapkáját pedig szinte le sem vette. Hála a szerelmének az is kiderült, egy világos boxeralsót vett fel aznap, hiszen a fehérnemáje igencsak kilógott a nadrágjából. Az érzelmek nem szabadultak el végül teljesen, hiszen Vittoria kiszúrta, hogy figyelik őket. Súgott valamit Leo fülébe és gyorsan kereket is oldottak.

Címlapfotó és fotó: Profimedia/RedDot

24 óra