Ez okozta a halálát? Meglepő dolgokat talált a rendőrség Aaron Carter fürdőszobájában - Fotók

Szombaton a házvezetőnője találta holtan a fürdőkádban a 34 éves énekest. Most meglepő hír érkezett rendőrségi forrásból.

Az utóbbi években Aaron Carter szinte kizárólag botrányokkal és drogos ügyeivel került a címlapokra. A halálával kapcsolatos legfrissebb hír pedig azt a látszatot kelti, hogy nem sikerült maga mögött hagynia ezt az időszakot. A TMZ híre szerint a nyomozók több doboz sűrített levegőt, valamint receptre kapható tablettákat találtak az énekes fürdőszobájában és hálószobájában is. Azt egyelőre nem lehet kijelenteni, hogy egyértelműen közük van a sztár halálához, de mindenképpen fontos nyomként tekintenek rájuk.

Fotó: Profimedia/RedDot

Az énekes az élete során többször küzdött drog- és alkoholproblémákkal és nyíltan beszélt a sűrített levegős spray függőségéről is. Még szeptemberben a The Sun című napilapnak adott interjújában azt mondta, hogy "tönkretette" az agyát, amikor "sűrített levegős spray-t lélegzett be, és több mint 100 rohama is volt miatta". Azt az időszakot le akarta zárni.

Nem sokkal a halála előtt az énekes elvonóra ment, mert szerette volna felnevelni az alig egyéves fiát.

Fotó: Profimedia/RedDot

A sűrített levegőt a billenytűzetek és elektormos készülékek tisztítására használják, belélegzése azonban azonnal kábulatot, hallucinációkat okoz. A benne lévő mérgező anyagok azonban az agy légzésért felelős központját is károsíthatják. Bár az ilyen anyagok hatása általában gyorsan elmúlik, előfordulhat túladagolás is. Ha túl sokat lélegzel be belőle, az oxigénhiány miatt meg  is fulladhatsz.

Hogy köze lehetett-e ezeknek a szereknek a sztár halálához, azt a boncolás során állapítják majd meg. A nyomozók szerint ez akár hónapokig is eltarthat.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra