162 millió a tét: Kanye West ruhákat lophatott

A külseje legendás, "Yeezy" nevű cipőmárkája hatalmas siker - nem kérdés, Kanye West egy élő divatikon. Most azonban úgy tűnik: lopott. Divatot.

A híres kölcsönző cég, a "David Casavant Archive", akinek az ügyfelei közé tartozik többek között Kanye West exe, Kim Kardashian, Lady Gaga és Pharrell Williams is, beperelte a rappert. Hogy miért? Nos, az állításuk szerint Kanye egy csomó ruhát bérelt tőlük, de 13 darabot azóta sem adott vissza. A tét körülbelül 400 ezer euró, azaz több mint 162 millió forint.

A hírt az amerikai TMZ című bulvárlap szellőztette meg, a birtokukba jutott dokumentumok szerint pedig Kanye 2020 óta nem fizette ki a 13 "ritka, nagy becsben tartott darab" bérleti díját, és a ruhákat sem vitte vissza azóta. S ha azt hinnénk, hogy arannyal és drágakövekkel díszített extrém viseletekről van szó, bizony tévedünk. A kiszivárgott hír szerint: kapucnis pulcsik, köpenyek, cargo nadrágok és egy 49 000 eurós, azaz 20 millió forintos parka szerepel a listán.

A "David Casavant Archívum" szerint Kanye West több mint 217 000 euró bérleti díjat nem fizetett ki, és további 192 000 eurót sült vagyonából ez a 400 ezer talán még beleférhet.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra