Közleményt tett közzé Will Smith az Oscar-gálán történtek miatt - Fotók

Egy nappal az Oscar-gála után lett bizonyos: Will Smith valódi sallert kevert le Chris Rock-nak a színpadon. A színész közleményt tett közzé.

Megdöbbent az egész világ: Will Smith felsétált az Oscar-gála színpadára, és egy méretes pofont kevert le a felesége kopaszságával poénkodó Chris Rock-nak. "A feleségem nevét ne vedd a kibaszott szádra!" - kiabált fel, miután visszaült a helyére. Ezt követően megkapta az Oscar-díjat, de a történtek beárnyékolták az egész estét. Igaz, egy ideig sokan azt hitték, ez egy előre kitervelt akció, meg átverés volt. 

De mára kiderült az igazság...

Alig egy napig örülhetett csendben a sikerének Will Smith, sőt, az öröme feltehetően keserédes volt az események fényében. Nem is csoda, hogy a közösségi oldalán megjelent egy közlemény. "Az erőszak minden formája mérgező és pusztító. A tegnap esti viselkedésem az Oscar-díjátadón elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan. Viccek az én káromra a munkám részét képezi, de a vicc Jada egészségi állapotával kapcsolatban túl sok volt ahhoz, hogy azt elviseljem, és túl érzelmes volt a reakcióm. " - kezdte a bejegyzésében, de nem állt itt meg.

Zendaya tarolt, Mila Kunis-ék ragyogtak - íme az Oscar legszebb ruhái 2022-ben!
  • Zoe Kravitz
  • Kirsten Dunst
  • Mila Kunis és Ashton Kutcher
  • Zendaya
  • Nicole Kidman
  • Kristen Stewart
  • Lily James
  • Vanessa Hudgens

"Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőled, Chris. Átléptem egy határ és tévedtem. Zavarban vagyok, és a tetteim nem azt a férfit reprezántálták, aki lenni szeretnék. A szeretet és kedvesség világában nincs helye erőszaknak.

Ezúton is szeretnék elnézést kérni a Akadémiától, a műsor producereit, minden résztvevőtől és minden néznőtől szerte a világon. Szeretnék bocsánatot kérni a Williams családtól és Richárd király családomtól. Mélységesen sajnálom, hogy a viselkedésem beszennyezte azt, ami egyébként csodálatos utazás volt mindannyiunknak. Dolgozom rajta. Tisztelettel, Will"

- olvasható a színész közleményében.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra