Váratlan fordulat: Kim Kardashianról és Kanye Westről közös képek készültek

Hónapok óta áll a bál Kim Kardashian és Kanye West között, a nyilvános vádskodásoktól és fenyegetésektől sem riadnak vissza. Erre most közös fotósorozat érkezett róluk...

Tavaly februári szakításuk óta is forr a levegő a két sztár között, pláne, amióta Kim Kardashian újra szerelembe esett és összejött a 28 éves Pete Davidson-nel. Azóta ráadásul a válását is komondták Kanye West-tel, aki hiába próbálta meg visszahódítani a szerelmét. Pedig a finom, a romantikus, majd az fenyegető eszközöktől sem riadt vissza. Többek között azt is állította: Kim azt sem engedi, hogy a gyerekeit láthassa.

Nos, a jelek szerint ezt ezentúl már nem feltétlenül mondhatná el: egy délutáni családi programon látták őket!

Fotó: Profimedia/RedDot

Kim és Kanye a gyermekeikkel, North-tal, Chicagóval és Psalmal együtt szurkoltak fiuknak, Saintnek egy Los Angeles-i focimeccsen vasárnap. Szent a béke? Aligha! Kim és Kanye láthatóan igyekeztek tartani a távolságot egymástól. A hangulat feszültnek tűnt, a szemtanúk szerint pedig egymáshoz sem szóltak. Látszólag ezúttal Kanye-nak volt jobb a kedve. Pedig ő ritkán mosolyog.

A büszke apuka a pálya széléről folyamatosan fotókat és videókat készített fiáról, Kim pedig főként a lányaival foglalkozott.

"Ő csak szülő akar lenni, és a gyerekek érdekében barátságban maradni vele. Kanye megnehezíti a dolgát, de Kim próbál pozitív maradni" - mondta nemrég egy bennfentes a pár kapcsolatáról People magazinnak.

Címlapfotó: Profimedia/ReDot

24 óra