Menyasszonya állítja: 3 bordáját törte el az egykori tinisztár - Fotók

Eltörte a bordáit, megfenyegette, majd az utcára tette menyasszoyát a Aaron Carter  - állítja a 30 éves Melanie. A párnak 3 hónapja született közös gyermeke.

Nem ez az első eset, hogy a "sztárpár" botrányos kapcsolata miatt kerül a címlapokra, sőt, amikor kiderült, hogy szülők lesznek, a rajongók többsége az aggodalmának adott hangot. A jelek szerint nem is alaptalanul. Tény: Aaron Carter évtizedek óta a démonjaival küzd, aminek egyik utolsó nagy fejezete volt, hogy néhány éve testvérének, a Backstreet Boys Nick Carterjének a családját is megfenyegette. Akkor határozottan kijelentette: megöli a párját és születendő gyermeküket. Távolságtartást kértek ellene. Meg is kapták.

Aaron Carter az elmúlt években a nőügyeivel és bitrányos tetkóival került ismét a reflektorfénybe, egy élő szörnyként tekint rá a világ mind mentálisan, mind küllemben. Ebben az időszakában ismerte meg a kelet-aurópai táncoslányt, akivel a kapcsolata is legalább olyan botrányos, mint az élete. Nem először hívtak rendőrt rájuk, most mégis úgy tűnik, AaronCarter átlépett egy határt.

Menyasszonya szerint a bordáit is eltörte eltörte - kitálalt Melanie!

Nyilvánosan üzent a férfinek az édesanya - Fotók
  • Aaron és Nick
  • Aaron és Melanie
  • Aaron és kisfia
  • Melanie Martin
  • Melanie üzenete

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra