Felvállalták: az Exatlon sztárja Gyenesei Leila új párja - Fotók

Közel két hónapja osztották meg az eső közös képüket, a világ majdnem el is siklott mellette.

Gyenesei Leila és Monoki Lehel egy pár! A csinos műsorvezető és az Exatlon sztárja most először szólaltak meg a kapcsolatukról, a Story magazinnak pedig azt is elárulták, milyen hatással van az életükre, hogy Lehel hosszú hetek óta Dominikán forgat. "Ez mindkettőnk számára egy szakmai kihívásokkal teli időszak, amiben számíthatunk egymásra, támaszkodhatunk a másikra, és ez nagyon megnyugtató érzés. Az édesanyja és a nagymamája mellett én vagyok a legnagyobb rajongója, napjában többször is elmondom neki, mennyire büszke vagyok rá" - magyarázta Leila, majd azt is elárulta, mit szeret a leginkább a párjában.

"A kissé szarkasztikus, csipkelődő humorát imádom, és úgy látom, hogy nagyon jól áll neki az Exatlon. Ő nem szerepet játszik, valóban ilyen, saját magát adja." 

Az anyuka és kislánya, akivel egyébként Lehel nagyon jól kijön, nemrég meg is látogatták Dominikán a férfit. "Nagyon hiányoztak már, és jó érzés volt megosztani velük azt a rengeteg csodálatos élményt, ami itt ér engem a munkám során. A forgatásmentes napokon együtt fedeztük fel Dominikát, vagy csak kiültünk a Karib-tenger partjára, és beszélgettünk" - mondta a Storynak az Exatlon műsorvezetője.

Címlapfotó: Instagram/leilagyenesei

24 óra