Szomorú hír érkezett Kanye West-ről - Hihetetlen, mit tett Valentin-napon

Ez gyors volt: alig egy hónap randizás után véget ért Kanye West és Julia Fox kapcsolata.

Már korábban is felröppentek erről a hírek, a TMZ című lapnak azonban most a színésznő képviselője meg is erősítette a hírt.  "Julia és Kanye továbbra is jó barátok és kollégák, de már nincsenek együtt". - mondta, az azonban nem derült ki, közösen döntöttek-e így. Az meg pláne nem, hogy mikor váltak külön az útjaik, szakavatottak szerint az elmúlt héten történhetett mindez.

Fox utoljára egy hete posztolt képeket Kanye-val, néhány pillanatot a szülinapi bulijukból, ahol még boldognak tűntek még forró csókokat is váltottak.

De mi történt közben? Talán Kanye legutóbbi Twitter-kirohanásai kapcsán alakulhattak ki nézeteltérések. Vagy a Kim Kardashian 24 éves hasonmásával töltött romantikus vacsora tette be Julia-nál a kaput? Mindenesetre a színésznő egy Insta-Storyban már egyszer leírta ezt: "Kanye és én remekül kijövünk egymással. Szeretem őt, de nem vagyok szerelmes belé, Jézusom, azt hiszed, 12 éves vagyok?" - írta.

S hogy mik a legfrissebbek? Kanye West állítólag teherautóval küldött rózsákat Kim Kardashian házához a Valentin-nap alkalából. Reméljük, lesz róla kép...

A show tehát folytatódik!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra