DURVA VÁDAK A NETEN: Kanye bérgyilkossal akarta megöletni Kim Kardashiant? - Fotók

Olaj a tűzre: Kanye West és Kim Kardashian válása továbbra sem ígérkezik békésnek, sőt, minden eddiginél durvább vádak láttak napvilágot. Kanye posztolta, majd törölte, de hiába...

Kanye West egyértelműen azóta viseli nehezebben a válását, amióta kiderült, hogy világhírű felesége, a 41 éves Kim Kardashian máris boldog. Ráadásul egy alig 28 éves, a nők körében rendkívül népszerű humoristával, Pete Davidson-nel jött össze. Azóta Kanye egy vityilót is megvett Kim villájával szemben, sőt, veréssel is megfenyegette a humoristát. Most úgy tűnik, az eddigieknél is durvább lesz a konfliktusuk, és már egy "bérgyilkos" is szóba került a nyilvánosság előtt.

Kanye West fogalmazta meg a megdöbbentő vádakat, majd törölte. De az internet nem felejt.

via GIPHY

A "TMZ" szúrta ki, Kanye West vasárnap ismét ámokfutásba kezdett az interneten, ráadásul nagybetűkkel tette mindezt, ami az egyértelmű jele dühének. Az egyébként azóta Julia Fox-szal járó rapper ráadásul azt is elárulta, hogy mindaz, amit róla állítanak, súlyos következményekkel is járhat. "Az ilyen gondolatok miatt lecsukhatnak valakit" - kelt ki magábó az Instagramon, már azt is vizionálva, hogy akár börtönbe is kerülhet a történtek hatására.

A felbőszült Kanye ugyanis kiposztolta, mi mindent állít róla Kim Kardashian! Ha ennek csak egy része igaz,...

Drog, bérgyilkos, szülinap - Kanye állításai megdöbbentik a világot!
  • Kanye és Pete Davidson
  • Kanye West és Kim Kardashian
  • Kim Kardashian posztja
  • Kanye posztja

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra