LELEPLEZŐ KÉPEK: ez a férfi szereti "a világ legszebb kislányát"!

2011-ben az egész világ felkapta a fejét, amikor a Vogue a címlapján egy alig tíz éves francia kislánnyal jelent meg. 20 éves ma már és szerelmes.

Thylane Blondeau már a huszat töltötte be, és a karrierje sikerre van ítélve 2011 óta. Az akkor a világ legszebb kislányának kikiáltott modell pályája töretlen, és ő maga is tudja, ehhez az a bizonyos Vogue címlap is nagyon kellett. „Nagyon hálás vagyok mindenért, ami eddig velem az életben történt" - írta a közösségi oldalán egy képe alá Thylane, amelyet a 18. születésnapja után hozott nyilvánosságra. Való igaz, már húsz évesen annyi mindent elért, ami egy egész életre is elegendő volna: címlapfotózások, reklámszerződések, és a média folyamatos érdeklődése. 

De most itt egy új fejlemény vele kapcsolatban: szerelmes! Nem akárkibe!

Thylane Blondeau folyamatosan járja a világot, az elmúlt napokban pedig Miamiban bukkant fel. Természetesen a környéken élő paparazzik egy emberként vették a tengerpart felé az irányt, hiszen a "világ legszebb kislánya" bikiniben mutatta meg bomba alakját a nagyvilágnak. Aztán a pikáns képeken túl sokkal több haszna is lett az újságírók lesben állásának: a parton felbukkant egy sármos, fiatal férfi, akiről kiderült, a lány szerelme. Mára az is kiderült, már el is jegyezték egymást, és komoly múltjuk van együtt...

Nagy Ő - ez a férfi szereti a világ egykor legszebb kislányát!

Bikinis képek leplezték le: ez a FÉRFI rabolta el Thylane szívét!
  • Thylane Blondeau Vogue címlap
  • Thylane Blondeau
  • Thylane Blondeau és Benjamin Attal
  • Thylane Blondeau és Benjamin Attal

Címlapkép: Instagram/thylaneblondeau-Profimedia/RedDot

24 óra