Bátor döntést hozott 5 év után - rá se ismersz Steiner Kristófra - fotó

Drasztikus változtatást hajtott végre magán Steiner Kristóf - kép is van róla.

"Nem, ez nem egy 15, vagy 5 éves fotó - tegnap készült, miután 5 év után először gondoltam egyet, és megszabadultam a szakállamtól."

- írta bejegyzésében Kristóf, majd részletesen kifejtette döntése okait is.

"Ahogy megpillantottam a pelyhetlen arcomat, gondoltam egyet és felfogtam a hajzuhatagom a fejem tetejére, mintha csak visszatért volna a régi "vivás kis herceg" style... és ledöbbenve álltam a tükör előtt. :D Létezik, hogy nem is öregszünk, csupán elhisszük a világnak: most már ideje "megfelnőttesedni"? Úgy fest, az egyetlen dolog, ami változott a szakál alatt, az a tekintetem... Mert "ez a srác", aki visszanézett rám, régebben elég nagy bajkeverő tudott lenni, emlékszem rá - most viszont béke és nyugi ül az arcán. <3 Mi a tanulság? Azt hiszem az, hogy nem szabad bedőlnünk a társadalmi nyomásnak, mely szerint kötelességünk "felnőni" - mert az igazi felnőtté válás nem a ruházkodásban, vagy frizura-divatban, hanem a tetteinkben nyilvánul meg. Abban, hogy megtanultunk -e gondoskodni - magunkról, és másokról.

38 évesen is minden jogunk megvan hozzá, hogy 18-nak nézzünk ki néhány napra..." - tette hozzá Kristóf, akinek a fotói felrobbantották a netet.

Szerinted, milyen lett?

Címlapkép: Facebook/SteinerKristofOldala

24 óra