Elvarázsolták? Így néz ki a Harry Potter-filmek leggonoszabb sztárja ma!

Tom Felton egy négygyermekes család legfiatalabb tagjaként született Londonban, idén lett 31 éves. Ami furcsa, hogy jelenleg is a szüleivel és három idősebb testvérével él. Imád horgászni, szerei a kosárlabdát, a labdarúgást, a jégkorongot és a krikettet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harry Potter FC (@hpfanpgz) által megosztott bejegyzés,

Tizenhat évvel a Harry Potter film forgatása után is sokan megismerik, igaz, az akkor 14 éves gyerkőc alaposan megváltozott azóta. Nem kérdés: a filmeposz világhírnevet hozott a számára, gyermekek százmilliói ismerik őt, azaz az általa megformált karakert. 

Ma már fel se ismernék!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Az emlékeinkehz képest picit lestrapáltan jelent meg a napokban egy New York-i rendezvényen Tom Felton, ahol az új YouTube-sorozatának a bemutatóját tartották. A haja szemlátomást hosszabb lett és ritkább, és látszólag samponnal is régen találkozhatott. Legalábbis a saját rajongói ezt írták a Twitteren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

 

És bizony a stílusa is alaposan megváltozott, az eleganciát ma már mellőzi, slamposan ült ki a világsajtó elé a pódiumra. Csak emlékeztetésképpen, öt éve a torontoi nemzetközi filmfesztiválon még így nézett ki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

 

 

24 óra