Szülőszobáról osztott meg képet Kulcsár Edina! Az első családi kép

Íme az első! Ez az a kép, amire örökké emlékezni fog a világ és feltehetően a büszke szülők is. Kulcsár Edina férje, Csuti osztotta meg az Instagramján, a rajongók pedig nem győznek gratulálni a picihez. 

Ezt követően érkezett Kulcsár Edina képe, egyenesen a szülőszobáról!

"Az első közös képünk. Rengetegen gratuláltatok privát üzenet formájában, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk. Különböző okokból kifolyólag nem tudtuk veletek azonnal megosztani a legnagyobb örömünket, amit mi is rettenetesen sajnálunk, de szerencsére ez nem volt ráhatással arra, hogy egy csodálatos és egészséges kisfiunak tudtam életet adni. Sokan írtátok, hogy biztos valamilyen újságban fog megjelenni a hír. IGEN! Ez így is történt." - kezdte az őszinte vallomását a képe alatt Edina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szabó-Kulcsár Edina ??❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

"A közszereplők elég jelentős százalékát éri az a megtiszteltetés, hogy felkérik őket, hogy ilyen-olyan megjelenésekben legyenek partnerek, főleg akkor ha azt látják, hogy bizonyos hír nagyon is megmozgatja az embereket. Medox esetében ez így is történt. Nem gondolom, hogy a magazinok valamilyen mumusok lennének. Pont ezeknek a lapoknak köszönhető, hogy Ti, vagy akik kíváncsiak a részletekre, azok maradéktalanul informálódni tudnak. A mi esetünkben a ma megjelenő Story magazinban találjátok a részleteket. Mégegyszer köszönjük a sok gratulációt és a megértést. NAGYON BOLDOGOK VAGYUNK!" - írta egyszersmint megmagyarázva az elmúlt napok történéseit is.

24 óra