Óriási örömhír! Megszületett a magyar sztárpár kisfia, gyönyörű a neve

Megszületett Földes Eszter és Lovasi András kisfia.

A népszerű zenész a közösségi oldalán jelentette be a hírt, nem mindennapi módon szerdán késő este.

"Gólyahír. Tegnap este megszületett kisfiúnk Lovasi Álmos Fülöp. Mindenki jól van. Végtelenül boldogok vagyunk... És köszönjük azt a rengeteg szeretetet, érdeklődést, amit kaptunk Tőletek ezalatt a 9 hónap alatt! Bejelentésünket szabadon használhatja minden orgánum. De e bejelentésen kívül a családi életünk védelme és nyugalma érdekében, nem óhajtunk egyéb információt megosztani a nyilvànossággal. Köszönjük: Eszter&András" - írta a Facebook-ján, és egy képet is csatolt a bejegyzéséhez.

A fiatal színésznő igyekezett a várandósság minden egyes pillanatát önmagának megélni, így nem lehetett tudni mikorra várják a picit, és azt sem, fiú, vagy lány lesz-e. Tavaly december 15-én egy hasonló posztban jelentették be, babát várnak, és már akkor azt ígérték, legközelebb majd már hárman jelentkeznek majd be.

"Jó reggelt! Már alig vártuk, hogy elmondhassuk Nektek a nagy hírt, kisbabánk lesz . Boldogságunk határtalan! Bejelentésünket szabadon használhatja minden orgánum. A sajtómunkatársak hiábavaló fáradozását megelőzvén azonban egyben azt is bejelentjük, hogy gyermekünket az őt megillető nyugalommal szeretnénk várni, ezért kérjük, a témával kapcsolatban sem minket, sem hozzátartozóinkat ne keressék.
Legközelebb hárman jelentkezünk, amikor eljön az ideje!
Köszönjük és éljen: Eszter&András"
- írták akkor.

24 óra