Megyeri Csilla megszólalt: elárulta a titkot, mi van közte és Dzsudzsák Balázs közt!

Egy pár és egy ismert sztár társaságában iszogatott Budapest Belvárosában Dzsudzsák Balázs - írtuk egy hete, azóta az is kiderült, Megyeri Csilla és a focista közt alakul valami.

A Ripost alig egy hete arról írt, Dzsudzsák Balázs egy párral ült le egy belvárosi étterem teraszán iszogatni, majd váratlanul csatlakozott hozzájuk Megyeri Csilla, aki a párját és munkáját is ott hagyta A Nagy duett kedvéért. Csilla egyik ismerőse szerint ez több mint furcsa.

 "Régóta jóban vagyok vele, neki mindene az ismertség, így nagyon furcsa, hogy nem kürtölte világgá, amint épp Dzsudzsák Balázzsal iszogat. Ennek oka van" - jelentette ki Csilla régi ismerőse a lapnak, akivel még vidékről ismerik egymást.

"Csilla és Balázs is Debrecen környéki, de abban biztos vagyok, hogy ott még nem ismerték egymást. Csilla teljesen más közegben mozgott. Kíváncsi leszek, hogyan alakul tovább ez a történet" - mondta izgatottan az ismerős a Ripostnak, aki szerint a lány egy közös barátnőjük miatt kerülhetett most közelebb Dzsudzsihoz.

Megyeri Csillát most sikerült szóra bírni kettejükkel kapcsolatban, a lány barátjának nem lehet most könnyű.

Kattints a vallomásért és képekért!

24 óra