Harc a milliókért: feljelentette játékostársait Berki Krisztián!

Hatan is azt állították, Berki Krisztián milliókat ígért nekik, ha hagyják nyerni őt és a Viszkist az Ázsia Expresszben. Berki feljelentést tett.

"Berki Krisztián nevében ismeretlen tettes ellen rágalmazás minősített esete miatt feljelentést tettem, illetve a sze­mélyiségi jogai megsértése miatt az iroda polgári keresetet terjesztett elő a csütörtöki napon" - mondta az esettel kapcsolatban a Blikknek Berki ügyvédje, dr. Szilágyi Roland.

Kulcsár Edina és párja, Csuti, Cseke Katinka, Pallavicini Zita, Megyeri Csilla és kedvese, Molnár Zsolt lehetnek azok, akik várhatják az idézést az ügyben, hiszen ők nyilatkozták azt a Ripost-nak, Berki milliókkal lóg nekik. 

 

☀️ #anapsussonmindenkire

A post shared by a berki ?? (@berkikrisztian) on

Berki ügyvédje azt is elárulta, Krisztián cégei két, összesen több tízmilliós üzletet is bukott amiatt, mert megbízhatatlannak tűnt a sajtóban megjelent hírek szerint. "Krisztián a nyilvánosság előtt úgy lett beállítva, mint aki hazudik, megbízhatatlan, ami nem igaz" - mondta az ügyvéd a lapnak.

A TV2 korábban elárulta, amit szerződésben vállaltak, kifizették Berkinek, Berki szerint azonban a nyereményt nem kapta meg.

"Én az amerikai modell alapján működöm, különböző területeket különböző emberek visznek. Én is foglalkozom a saját felada­taimmal, úgy, ahogy a menedzsment és a jogi osztály is. Utóbbinak engedélyt sem kell kérnie tőlem ahhoz, hogy megtegye a megfelelő lépéseket, ha a jogaim sérülnek. Ettől függetlenül én senkire nem haragszom, senkivel sincs bajom, de a törvény engem is véd, ha kár ér!" - mondta Berki.

24 óra