Kitört a háború Bódi Guszti és Jolly között! Ez áll a háttérben

Bódi Guszti és felesége, Margó nemrég osztotta meg a Kire csillog a szemed című dalhoz készült legfrissebb videójukat. Nem akármilyen komment érkezett alá és nem akárkitől.

"Szerző: dal+szöveg: Tarcsi Zoltán Jolly! Sajnos ezt már lefelejtettétek" - írta a videó alá személyesen Jolly. A Bors vette a fáradtságot, és utána járt a szövevényesnek tűnő ügynek. Mert mégiscsak furcsa lenne, ha az 59 éves mulatós pápa lopná el a 39 éves Jolly dalát. Pláne, hogy a Bódi-házaspár évekkel ezelőtt is többször előadta már, és fel is töltötte az internetre a dalt.

Először Bódi Gusztit érte el a lap.

"Na persze. Ő a századik, aki már bejelentkezett ezért a dalért. Anno az Aranyesőért is 25-en bejelentkeztek, aztán hosszú pereskedés után kiderült, hogy mégiscsak a miénk. Nem akarok Jolly ügyében állást foglalni. Ciki, hogy az előadók ilyenekkel jönnek elő, hogy kitől származik a számom. Eddig miért nem szólt?" - kérdezett vissza Borsnak Guszti, majd diplomatikusan zárta le a balhét.

"Jollyt én karoltam fel egy olyan helyről, amit inkább nem is mondok. Nem szeretnék róla rosszat mondani, nagyon tehetséges előadó. Felfedeztem őt, és kiadtam a zenéit, csakúgy mint Nótár Marynek, és még sok más zenésznek. Ha én nem lettem volna, akkor lehet, most nem tartanának ott, ahol. Büszke vagyok Jollyra is, ezért inkább nem sértem meg" - magyarázta.

Jollynak se kellett több, ő már azt sem titkolta, felment benne a pumpa!

Kattints Jolly kemény válaszaiért és a dalért!

24 óra