Könyvtárba ment a kétgyermekes anyuka: a ruhája miatt esett neki a világ - Videó

"Ideges voltam, mert bizonytalannak éreztem magam, pedig elég jól éreztem magam a ruhámmal kapcsolatban, mielőtt elindultam otthonról."

A kialakult helyzet miatt a három és tizenöt hónapos gyermekek anyukája megkérdőjelezte a saját öltözködési stílusát is. De úgy döntött, egy percig sem kell szomorkodnia ezért. "Mindig azt viseltem, ami boldoggá tett és jól éreztem magam, és ezt fogom tenni a jövőben is". Szerinte a könyvtárban viselt ruhája is megfelelő volt. Olyannyira, hogy meg is mutatta a Tik-Tokon. "Sajnálom, továbbra is rövid felsőt fogok hordani magas derekú nadrággal, amíg nagymama nem leszek. Lehet, hogy még a köldök piercingemet is visszateszem, hogy még kifejezőbb legyen"- mondja.

Szerintetek kinek van igaza?

@calmlychaoticmom Pardon me while I continue to wear cropped tops with high-waisted pants until I’m a grandmother. Might even throw my bellybutton ring back in for extra flair #dresscode #momsover30 #millennial #millennialsoftiktok #millennialmom #momsoftiktok #momtok #fyp #eldermillennial ♬ original sound - Hilary Flips

Címlapfotó: TikTok/calmlychaoticmom

24 óra