Több mint egy évig nem nyúlt a Big Machez a nő: az eredmény felkavaró - Videó

Ki tud nemet mondani egy finom Big Mac-re a McDonald's-tól? Nos, ez most lehet megváltozik majd: egy brit nő szerint ugyanis egy ilyen kajával biztos nincs rendben minden.

Millióknak mehetett már el az étvágya - ugyanis milliók látták már a nő felvételét a TikTokon. Naa Adjeley Tsofany, egy gyógynövényszakértő, aki több mint egy évvel ezelőtt vett magának egy Big Macet, majd egészen idáig hozzá sem nyúlt. Egy "normális" hamburger valószínűleg már régen elrohadt volna. Nem úgy az amerikai gyorsétteremóriás terméke. A nő a kamerának is megmutatta a szendvicset, ami úgy néz ki, mintha most adták volna ki a Mekiben. 

A zsemle még puha, a saláta zöld, és nyoma sincs penésznek.

@tsofanye Its Unbelievable that the Big Mac has stood the test of time and the lettuce is still green. So I decided to expand the experiment and buy McDonalds Salad - what is going on! #mcdonalds #mcdonaldsmagic ♬ original sound - Naa-Adjeley

A brit nő a videójában azt mondta, hogy hihetetlen, hogy a burger túlélte. Tsofanye ugyanakkor nem tudott választ adni arra, hogyan lehet, hogy a saláta egy év és három hónap után sem veszített semmit a színéből, és még mindig lédús volt. Hogy mi a titka? Nos, az is kiderült majd, hiszen a nő vett egy salátát a Mekiben, és a jövő évig biztos nem nyúl hozzá.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra