18
Felnőtteknek szóló tartalom!
Nem múltam el 18 éves

200 darabra vágta a feleségét egy férfi, a hörcsögöt betette a mikróba - Fotók

Holly Bramley meggyilkolása megdöbbentő. A bíróságon további részletekre derült fény.

Egy tanú arról számolt be, hogy Nicholas Metson többször megkínozta Holly szeretett háziállatait. Metson állítólag megölt egy kiskutyát a szárítógépben. A hörcsögöket pedig a mikrohullámú sütőben ölte meg. Ezt követően a nő elajándékozta a nyulait, hogy megmentse őket. Azóta az is kiderült, a férfinak már korábban is meggyűlt a baja az igazságszolgáltatással. Egy korábbi élettársa 2013-ban feljelentette a rendőrségen, mert erőszakodkodott vele. Majd 2016-ban állítólag egy másik volt partneréről készült meztelen képeket terjesztett az interneten.

Fotó: Profimedia/RedDot

Nicholas Metson és Holly Bramley 2021-ben házasodott össze, 16 hónappal a gyalázatos gyilkosság előtt. Nem sokkal később a férfi megtiltotta a fiatal nőnek, hogy a családjával és barátaival találkozzon. Az ismerőseik szerint a nő véget akart vetni a kapcsolatuknak, és meg akart szabadulni a férfitól.

A gyilkosság után a férfi a Google-keresőt használta és többek közt az alábbi dolgokra keresett rá: "Milyen juttatásokat kapok, ha a feleségem meghalt?" és "Utánam jöhet-e valaki a halála után?".

Rövidesen ítéletet hirdetnek.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra