Szemeteszsákokat vett fel a térfigyelő kamera: hirtelen mozogni kezdett - Videó

Ettől pofátlanabb bűncselekménygt még nem látott a világ. A férfit értesítette a futár, hogy megjött a rendelése, otthon azonban semmit nem talált. Ekkor nézte meg a felvételt.

Omar Gabriel Munoz boldogan ment haza, hiszen értesítést kapott, megjött a rendelése. A csomagnak azonban húlt helyét találta az ajtajánál, így - miután alaposan körbenézett - úgy döntött, megnézi a biztonsági kamerájának a felvételét. Nos, március 29-én a kaliforniai Sacramento megyében található háza előtt lévő szemeteszsákok egyike hirtelen megmozdult. Majd egyenesen oda ment, ahol a rendelését letette a futár. Miután megfordult és elment, már a csomag sem volt a helyén, azaz a szemeteszsáknak öltözött tolvaj elvitte magával. Miután kiért a kamera látószögéből, feltehetően kereket oldott.

"Először egy kicsit dühös voltam" - mondta a férfi a Yahoo Newsnak. "De amikor újra láttam a videót, nevetnem kellett, mert az emberek nagyon kreatívak" - tette hozzá, és elismeri: ez a "lopás jó volt". Azt is elmondta: csak két iphone töltő volt a dobozban, amit Kínából rendelt. Ezért sem jelentette az esetet a szaruknak, hiszen szerinte van jobb dolguk is. Így újra megrendelte őket.

Címlapfotó: Facebook/Investigation Discovery

24 óra