90/10 szabály: 64 évesen van kockahasa, elárulta a titkát a nagyi - Videó

A fitneszblogger elmagyarázza, hogy 90 százalékban eszik tápláló ételeket otthon és csak 10 százalékban olyanokat, amiket kíván például egy étteremben.

Harrah Brown évek óta esküszik erre a rutinjára. Megfelelő edzéssel párosítva meggyőződése, hogy a 90/10-es szabály segít a nőknek megszabadulni a hasi zsírtól, karcsúbbá és erősebbé válhatnak, különösen a menopauza idején.

Bevásárlólista

A fitneszszakértő nem vásárol édességet, kekszet, süteményt vagy fagylaltot. A feldolgozott élelmiszereket is kerüli. Helyettük inkább a következőket részesíti előnyben:

Áfonya, málna, olívaolaj, mandulatej, pisztácia, sajt, laposhal,  lazac, marhasült, uborka, káposzta, koriander, alacsony zsírtartalmú joghurt, mogyoróvaj és citrom.

@harrahbrown These are the types of foods I buy each week. I practhe 90/10 rule. 90% nutrient dense foods while eating at home and 10% fun foods when going out to eat. #groceryhaul #healthyfood #over50women #over50 #over50andfabulous #aginggracefully #agingwell #agingbackwards ♬ Instrumental - Vibe - pedrin cria

Ezek az élelmiszerek antioxidánsokban, vitaminokban és fehérjékben gazdagok, és segítenek ellensúlyozni a bőr korai öregedését. 

Címlapfotó: TikTok/harrahbrown

24 óra