Sokkot kapott az OnlyFans-modell, amikor rájött, ki vette meg az erotikus képeit - Fotók

A 27 éves lány egy ideje az erotikus platformon keresi a luxuscikkre valót. A családja eddig semmit nem tudott a perverz munkájáról, de a jelek szerint most ez megváltozhat...

A fiatal ausztrál lány már hírnevet szerzett magának az OnlyFansen, ahol a felhasználóknem kevés pénzt fizetnek neki a különösen pikáns tartalmaiért. Amikor azonban Sharna Beckman nemrég végignézte a feliratkozóit, majd az előfizetőit, igencsak furcsán kezdte érezni magát a bőrében. Nem túlzás: sokkot kapott. A rajongói között ugyanis vártlanul egy meglehetősen ismerős nevet pillantott meg - egy rokonát!

Gyerekkori emlékek

Elmondása szerint az unokatestvére már több mint két hónapja volt előfizetője a fiókjának. "Őszintén szólva rosszul voltam és felfordult a gyomrom" - emlékszik vissza a pillanatra a lány, amikor meglátta a nevet. A 30 éves srác és a szőke lány gyerekként együtt nőttek fel, és most, felnőtt fejjel is közel álltak egymáshoz. A családi ünnepségeken páldul rendszeresen találkoztak. Sharna úgy érezte, nem hagyhatja szó nélkül a történteket.

Szembesítette unokatestvérét a tettével! Hogy mi lett a vége, a galériánkból kiderül!

FOTÓK: ezek a pikáns tartalmak pattanásig feszítik a húrt a rokonok közt
  • Only Fans, modell, Unokatestvér, Botrány
  • Only Fans, modell, Unokatestvér, Botrány
  • Only Fans, modell, Unokatestvér, Botrány

Címlapfotó: TikTok/SharnaBeckman

24 óra