Ingyen ételt akart az influenszer: az étterem reakciója totál kiborította

Az étterem posztját követően újabb üzenetek érkeztek internetes közmunkástól. Dekonspiratívnak érezte a helyzetet.

"Hogy merészelsz minket így kiállítani" - írta dühösen az influenszer. "Szóval szerinted a hozzánk hasonló emberek nem érdemlik meg, hogy INGYEN egyenek? Ha esetleg nem jöttél volna rá, mi mindent megteszünk azért, hogy INGYEN reklámozzunk téged!" - próbált a saját nézőpontjának hangot adni. Aztán azzal próbált érvelni, hogy időt, pozitív energiát, munkát és erőfeszítést fektet a munkájába, amiért egy ingyenes étkezés szerinte nem túl nagy kérés.

"Az arroganciátoktól hányingerem van" - írta, majd: "Nektek van néhány nevető ember az oldalatokon, de mi vagyunk azok, akik oda megyünk, ahova akarunk, azt eszünk, amit akarunk, és mindezt ingyen. Ki nevet itt utoljára?" Nos, az étterem 9000 rajongója szóhoz sem jutott. "Milyen arrogánsak tudtok lenni" - írta az egyikük, egy másik pedig: "Ez egyszerűen kínos, és minden tartalomkészítőt rossz fényben tüntet fel".

Név

A többség azonban azt kéri, fedjék fel az influenszer nevét. "Köszönjük mindenkinek a támogatását, le vagyunk nyűgözve a kedvességétől. Megértjük, hogy mindannyian tudni akarjátok, ki áll emögött, de mi csak egy csapat tésztát készítő, szusit gurító, villásreggelit készítő ember vagyunk" - írta az étterem egy Insta-Storyban, hozzátéve: ezért szeretnék megtartani maguknak az influencer nevét. Legalábbis egyelőre.

Ők ugyanis eléggé biztosak benne, hogy az internetsztár hamarosan magától jelentkezik - és maga fedi fel a kilétét.

Címlapfotó: lucky-r.com

24 óra