"Egyenesen a vágóhídra vihetnének" - Megdöbbentő videó került a netre Győzikéről

"Szörnyen érzem magam a bőrömben" - írta a közösségi oldalára posztolt videóhoz Gáspár Győző, aki elismerte: válságban van.

Évekkel ezelőtt fitnesz-versenyen nyert kategóriát, sőt, fogyásával tízezreket inpsirált a Romantic frontembere. Úgy tűnik azonban, hogy az utóbbi években elhanyagolta magát. S hogy miben nyilvánul ez meg? Nos, kilókban. Győzike csütörtök reggel megdöbbentő felvételt tett közzé - megmutatta a mérlegen, mennyit mutat alatta. Majd egy terjedelmes bejegyzésben vallott színt a korábbi fogyásáról, s arról, hogy ez így nem mehet tovább.

"Drága Barátaim, Testvéreim! Tudjátok, hogy milyen hiú vagyok és fontos nekem a külső, a megjelenésem, de egész életemben küzdöttem a túlsúllyal. Éppen most nagyon nehéz. A második emeletre is lihegve tudok felmenni. Most újra válságban vagyok, több mint 5 éve kivetettem a gyomorgyűrűm, mert már abból is elegem lett. Egyre jobban zavar ez a rengeteg plusz kiló… 117 kiló.. Mi van?

Most újra olyan vagyok, mint akit egyenesen a vágóhídra is vihetnének  szörnyen érzem magam a bőrömben, a gyönyörű fellépő ruháim sem jók rám már, legtöbbször csak melegítőben járok, mert abban érzem magam kevésbé kötözött sonkának.

Most hoztam egy döntést, annyi mindent leküzdöttem már, most megpróbálok mindenféle orvosi beavatkozás nélkül lefogyni! Gyomorgyűrű és műtét szóba sem jöhet! Betöltöttem az 50-et, itt az ideje az egészségemmel is foglalkozom! Hamarosan jelentkezem újra, az eredményekkel! Addig jöhetnek tippek, történetek: NEKTEK HOGY SIKERULT LEFOGYNI? 
Addig is, csókollak benneteket!" - írja a showman.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra