Három halott nőt találtak egy bordélyházban: egy 27 éves férfit őrizetbe vettek

Két nap alatt harmadszor riasztották gyilkosság miatt a fővárosi rendőröket: ezúttal három nő holttestére bukkantak egy masszázsszalonban.

Véres péntek az osztrák fővárosban: péntek reggel egy 51 éves nő és a 13 lánya, majd nem sokkal később a drogmaffia egyik áldozatának a holtteste került elő Bécsben. És a nap még nem ért véget. Késő este a rendőrök a 20. kerületi Engerthstraße-ra vonultak ki. Az piroslámpás negyedben található "Asia Studio 126a" nevű masszázsstúdióban három ázsiai nőt találtak halálos vágott és szúrt sebekkel.

Vérnyomok

Az oe24.at híre szerint a rendőrséget este 9 óra körül riasztották: egy szemtanú vérnyomokatt fedezett fel, ami a bordélyházból egyenesen az utcára folyt. Az önkormányzati épületben lévő üzlethelyiség előtt a rendőrök azonnal felállítottak egy holttestsátrat. A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni, a feltételezett elkövető után hajtóvadászat idnult.

A tettest egy közeli parkban fogták el, sajtóhíek szerint a gyilkos fegyver még mindig nála volt. A 27 éves férfi testén is voltak vágott sebek, feltehetően a dulakodás közben szerezhette őket. A férfit kórházba vitték.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra