"Imádják a bozontjaimat" - Felhagyott a lány a szőrtelenítéssel, netes sztár lett - Videó

A villanyszerelőként dolgozó lány állítólag férfiaktól is kap ilyen üzeneteket: "Minden nap kapok kommenteket a TikTok-oldalamon olyan pasiktól, akik azt mondják, mennyire szeretik a szőrös lábakat és hónaljakat a nőkön".

Aria 27 éves kora óta növeszt szőrzetet a testén, azaz már hét éve. A mexikói lányt egy lemezborító ihlette meg, amelyen a híres énekesnő, Patti Smith szőrös hónaljjal látható. "Kaptam néhány megjegyzést a barátaimtól, akik azt mondták, hogy bárcsak abbahagyhatnák a borotválkozást, de túlságosan félnek attól, hogy mások mit fognak mondani. Senki sem szeret borotválkozni, de másokért megteszik, ennek nincs értelme" - magyarázza Aria.

@vivalahippieloca level up! 💙 #Hairywoman #hairywomen #hairygirl #hairywomenaresexy #hairywomenarmpit #hairyfairy #unshavedarmpits #unshavedlegs #unshaved #hairypits #hairylegs #bodyhair #pithair #pithairdontcare #leghairdontcare #naturalbody #naturalbeauty #allnatural #longhairdontcare #bodyhairisnatural #bodypositivity #hairyarmpits #hairyarmpitsquad ♬ Level Up - Ciara

A TikTok-videóiban pedig magabiztosan mutatja meg a testszőrzetét, követve az aktuális trendet. "Lehet, hogy nyilvánosan megbámulnak, de személyesen még soha nem kaptam negatív megjegyzést. Szerintem az embereknek általában jobban el kellene fogadniuk a testüket" - mondja Aria.

Címlapfotó: TikTok/

24 óra