454 milliót nyert a pár a lottón: pár hét után a férfi nő és pénz nélkül maradt

Alig három hónapja alkottak egy párt, amikor szétmentek. A szakítás oka prózaibb nem is lehetne: a pénz. Na de hogyan...

A 39 éves Michael Cartlidge és a 37 éves Charlotte Cox az angliai Spalding városában ment el egy lottózóba, és vettek egy szelvényt. Bejött! A szerelmesek egymillió angol fontot, azaz körülbelül 454 millió forintot nyertek. Igen ám, de ahelyett, hogy elosztották volna a pénzt, vagy meglepték volna magukat egy közös utazással, vagy bármivel, heves vita alakult ki köztük. Mivel a nő a saját pénzéből fizette ki a lottószelvényt, és a nevét is ráírta, az egész összeget magának akarta!

Hatalmas pofon volt ez a férfi számára, ugyanis az ő ötlete volt a szelvény megvásárlása. Ráadásul, miután megvették, át is utalta a pénzt a lánynak. A 39 éves férfi a DailyStar híre szerint elmondta: "Ő azt mondta, hogy nincs pénze kaparós sorsjegyekre, én pedig azt mondtam, hogy átutalom neki a pénzt. A boltban voltunk, és megnyitottam a banki alkalmazásomat. Elkezdtem az utalást, de nem volt jel, így leállt".

Fotó: 123rf.com

Nem sokkal később azonban a pénzt jóváírták Charlotte számláján - állítja az egyedülálló apa. "Ez az egész baromság. Én vettem a szelvényt. Michael nem utalta át nekem a pénzt" - reagált a brit nő. A nyeremény körüli vita odáig fajult, hogy a férfi végül felvette a kapcsolatot a lottózóval, és felvilágosítást kért. Mivel a szelvényen csak Charlotte neve és címe szerepelt, szeirntük ő volt a jogos nyertes. 

Néhány héttel később Charlotte megelégelte a feszült helyzetet és szakított a férfivel. Sőt, ki is dobta a férfit a házából. A férfi most jogi lépéseket tervez.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra