Ledobta a bombát a vőlegény bátyja az esküvői beszédével: mindenkit sokkolt - Videó

A kis srác mérgében a tetsvére festékgolyóival a szomszéd házát kezdte el lőni. 

Ez persze nem sokáig maradt észrevétlen. Míg a vőlegényt, Markot alaposan leszidták a szomszédok és a szülei, a szemtelen öccse a nappaliban ült és tévézett szótlanul. "Ezt most, 20 évvel később nászajándékként hozom fel. Csak hogy tisztázzuk a dolgokat: Én voltam az, aki kilőtte a paintballokat" - mondja az amerikai. Közben a kamerák a vőlegényt mutatják, egy hullámvasúton ül a beszéd alatt. Először elsápad, aztán dühösnek tűnik, végül pedig csak nevet a testvére csínytevésén.

"Fiú, ezt most komolyan mondod? Annak idején nagy bajba kerültem" - kiabál rá Márk.

@talijoyphotography 😅 The utter shock of their reaction is so good! . I have a feeling it will be awhile until this wedding speech confession gets topped 😂 . #Phillyweddingphotographer #paweddingphotographer #njweddingphotographer #phillyweddings #phillyphotographer #wedding #philadelphiaphotographer #weddingphotographer #destinationweddingphotographer #newjerseyweddingphotographer #weddinginspiration #centralpaweddingphotographer #photoandvideo #weddingphotoandvideo #funnybestmanspeech ♬ original sound - Tali Joy Photography

A vőlegény barátja, Dave is ott volt az esküvőn, de nem csak ő, mindenki más a teremben - beleértve a gyönyörű menyasszonyt is - tátott szájjal figyeli az eseményeket. A TikTok-ra az esküvői fotós töltötte fel a videót, milliók látták máris.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra