Spontán változtatta át az esküvőjét a pár: jó okuk volt rá - Videó

Miután Edward Hanratty beszédében elárulta az esküvői vendégeknek, hogy ő és menyasszonya nyáron szülők lesznek, hatalmas üdvrivalgás tört ki. És ezzel nem volt vége.

"Rengeteg sírás és kiabálás volt, mert ez mindenki számára nagy sokk volt. Az ilyesmit nem lehet tökéletesen megtervezni. De egyszerűen csak nagyon szerencsések vagyunk" - mondta a leendő anyuka a Newsweeknek. És akkor még a baba neme nem is volt nyilvános. De persze, ezt is kiderítették. Egy vajpuhára sütött, fehér krémmel beborított tortába nyomott bele a pár egy-egy borospoharat, majd miután kiemelték, jól látszott, rózsaszín krém van benne. Azaz kislányt várnak! "A reakció egyszerűen hihetetlen volt. Annyi szeretetet kaptunk a világ minden tájáról, és minden jókívánságot a kislányunknak" - mondta Margarita Hanratty a lapnak. A videóik ugyanis vírusként kezdtek el terjedni.

@maggsye 1.7.24 Gender Reveal at our wedding. We had just received gender of the baby a few days before and ran to get a cake done! 🤍 such a special day! #genderreveal #miraclebaby #weddinggenderreveal #genderrevealcake #babyannouncement ♬ Simply The Best - Billianne

"Csak annyit szeretnénk hozzátenni, hogy ezt nem terveztük. De nagyon hálásak vagyunk, és ez a baba egy csoda számunkra. Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy ez ilyen gyorsan megtörtént, és alig vártuk, hogy megoszthassuk a világgal" - tette hozzá a leendő anyuka.

Címlapfotó. 123rf.com-illusztráció

24 óra