A szülők sem hitték el: páratlan ennek az ikerpárnak a születése - Fotók

Újévre írta ki az anyukát az orvos, aztán minden másképp alakult. De nagyon másképp.

Amikor a gyermekeiket váró házaspár, Eve és Billy Humphrey nem sokkal az újév előtt bevonultak a New Jersey-i Virtua Voorhees kórházba, biztosak voltak benne, hogy a szilvesztert még gyereksírás nélkül ünepelhetik. Azonban, ahogy arról a Fox 29 is beszámolt, 23.48-kor az egyik ikerbabájuk keresztbe tett a terveknek. A kis Ezra tudatta az anyukájával, hogy elege van a testvérével való meghitt együttlétből, és szeretne egy kis friss levegőt szívni.

Nem sokkal éjfél előtt meg is született az egyes számú baba, Ezra!

A második baba, Ezekiel azonban még jól érezte magát az anyukája pocakjában, így csak 40 perccel később jött világra, ez viszont azt is jelentette, hogy az ikrek nem egy napon, de még csak nem is egy évben születtek. A piciket azonban már otthon várta az alig két-illetve három nappal később, de három esztendővel korábban született tetsvérük, Hezekiah. Az ikrek egyike, Ezra viszont épp az édesapjával, Billyvel egy napon, szilveszterkor született.  

Fotó: Instagram/virtuahealth

Ami biztos: már most kiderült, hogy a családnak bőven lesz gondja a különös babáknak köszönhetően, hiszen mindenki automatikusan azt hiszi, ha ikrek, egy napon születtek. De még az év sem timmel.

Címlapfotó: Instagram/virtuahealth

24 óra