Véletlenül tudta meg a férfi, hogy nem ő a gyerekei apja: most megszólalt az anya - Videó

A kétgyermekes anyuka a videóban részletesen beszél az exéről, akivel 10 évig volt házas. De vajon nem lesznek ebből újabb perek?

"Nem volt túl barátságos. Kezet emelt rám. Nagyon durva volt velem, és szörnyű megjegyzéseket tett, csúfolt, lehúzott" - mondja Kiara a felvételen. Így aztán néhányszor hűtlen volt hozzá. "Végül a férjemmel együtt neveltünk gyerekeket ezektől a férfiaktól" - mondja a nő, amiről a párja semmit nem tudott. A válásukig meg volt győződve róla, hogy a saját gyerekiről gondoskodik, értük harcol.

Amikor a DNS-tesztek elkészültek, alig egy óra elteltével a Facebookon jelentette be, hogy nem ő a gyerekek apja - mondta Kiara.

A férfi azonban ezt követően is váratlan dolgot tett: továbbra is rendszeresen találkozni szeretne a gyerekekkel. "A kedves nem az a szó, amit az emberek gyakran használnak erre az emberre. Mindaz, amivel (...) továbbra is irányítani tudja az életemet, az szerintem az oka annak, hogy hetente egyszer látja őket, és minden második hétvégén elviszi őket" - magyarázza Kiara.

Persze, a nő is kap hideget-meleget, amiért megcsalja a férjét, de azt mondja, ő épp eleget szidta már magát ezért.

Címlapfotó: YouTube/Soft White Underbelly

24 óra