Pikáns képek készültek az Ázsia expressz sztárjáról - Lebuktak férjével a lányuk előtt

A Bp_Kurír cikke szerint a színésznő egy szexi fotózáson merész Mikulás-jelmezbe bújt. Darinkát 12 kilós fogyása miatt egyre több hasonló felkérés találja meg.

„Minden ilyen fotózással a saját határaimat feszegetem. Nem vagyok egy nagyon kihívóan öltözködő nő. Voltam már nagyon ledér a színpadon, de az mégis más, mert csak egy szerep kedvéért történt, egy karakterbe bújtam. Itt viszont Nyári Darinkának kell szexinek lennie, ami számomra nem olyan könnyű – kezdte a színésznő a Bp_Kurírnak, aki idén tavasszal talált rá egy gyógynövény keverékre, aminek a segítségével rengeteg feleslegtől megszabadult.

"Nem kellett lemondanom a kedvenc ételeimről, a kúra hatására jóval kisebb adagokkal jól lakom. Ledobtam 12 kilót és saját magammal is sokkal jobban ki vagyok békülve, ennek ellenére keresem a bennem lévő nőt. Sokan mondják, hogy megváltozott a kisugárzásom is, sokkal dögösebb lettem, de nekem ez fura, mert sokszor nem érzem magam kihívónak, mégis így lát már a környezetem” – magyarázta a lapnak, de hozzátette: meztelen képet sosem vállalna - sőt, a fehérneműs és bikinis képek gondolatától is idegenkedik.

Az is kiderült, Darinkáék már készülnek az ünnepekre, igaz, nagy meglepetések náluk már nincsenek, mert lebuktak. „Zoé már 11 éves, úgyhogy mi már lebuktunk, tudja, hogy nem a Mikulás, Jézuska vagy a húsvéti nyuszi hozza az ajándékot, így nem kell osonni. Ezt nagyon sajnálom, mert ezek az apró csodák nagyon fel tudják dobni a gyerekeket. Azonban egyszer az ablakból végig nézte, hogy szétszórjuk az ajándékokat a kertben, és akkor már nem tudtuk magunkat kimagyarázni” – mesélte nevetve Darinka. 

Címlapfotó: Instagram/nyaridarinka

24 óra