118 okot sorolt fel a modell, miért nem akar gyereket - Világméretű vita tört ki

"A gyerekek hangosak", "Vissza kell menned az iskolába" és "Soha többé nem leszel egyedül - soha" - kezdte a felsorolását a modell. 

Sőt, Gonsalves azt is megemlítette, hogy "cukorbetegséget kaphatsz a terhesség alatt", "lebénulhatsz a szülés után" vagy akár "meghalhatsz a szülésben". És ezek számára mind nyomós érvek a gyerekvállalás ellen. Sőt, az a tény, hogy "egy egész szoba tele emberekkel láthatja a v...nádat", szintén több mint elrettentő a nő számára. Pláne, hogy azt sem lehet előre tudni, mi lesz a gyerekből: "Lehet belőle sorozatgyilkos!".

Ellie 118 pontból álló listája hatalmas vitákat robbant ki világszerte, sőt, a hírek közzé is bekerült vele.

Míg néhány követője "egoistának" nevezte Ellie-t, akinek "szégyellnie kellene magát", mert a női testet "gyermekvállalásra teremtették", miután nyíltan bevallotta, hogy ellenzi a gyermekvállalást, egy másik felhasználó azt jósolta, hogy a modell "szinte biztosan egyedül fog meghalni". De nem hagyta magát. "A gyermekvállalás nem biztosíték a magány ellen. Keress magadnak barátokat" - replikázott Ellie, aki 15 éve él együtt a férjével, és sokan bátorítják is egyébként.

Van, aki szerint a modellnek szíve-joga eldönteni, hogyan szeretne élni, sőt, olyan anyuka is volt, aki olvasta a listát. "Láttam a listát, és nevetnem kellett, mert sok minden pontosan így van!" - írta.

Címapfotó: Instagram/ellie_gonsalves

24 óra