32 éve tánchimnusz lett a dala az egész világon: ma senki nem ismeri fel ezt az 54 éves nőt

A megfejtés a Cecilia Veronica Peniston, azaz CeCe Peniston, a dal pedig a Finally!

Miután 1992-ben megjelent a Finally című debütáló albuma, azonnal férfiak százai keresték a kegyeit, nagyon hamar össze is házasodott az egyik dalszerzőjével, Malik Byrddel, de néhány hónap múlva már a válásukról szóltak a hírek. 2003-ban  adta be újra a derekát az énekesnő, akkor hozzáment a massachusettsi Halifaxból származó ingatlanszakemberhez, Frank Martinhoz. 2011-ben elváltak.

CeCe Peniston szépségkirálynőként még nem, ezt követően azonban már folyamatosan küzdött a túlsúlyával.

"Amikor először kerültem ebbe a szakmába, az emberek valósággal nevetőgörcsben törtek ki, amikor bemutatkoztam, pedig jól éreztem magam azzal, aki voltam, de ez a lemezkiadónak problémát jelentett" - mondta egy interjúban 2006-ban. Hozzátette: ő azonban akor még ki tudta harcolni, hogy helye van a pályán.

Fotó: Instagram

Ma azonban szerinte már másképp megy ez is, hiszen egy előadó egyben árucikk is. A kiadók, és befektetők elvárják, hogy mindenki a tökéletes oldalát mutassa. "A megjelenés fontos, mert az emberek először a fizikumot látják" - tanácsolta a 17 éve adott interjőban a fiataloknak. Alig három évvel később bukott le, hogy zsírleszívásokon járt egy kilinikán. 

CeCe Peniston máig aktív, retro sztárként folyamatosan vannak fellépései, szeptemberben pedig már az 54-et töltötte be. 214 ezer követpje van az Instán.

Címlapfotó: Instagram/cecepeniston

24 óra