"Mint egy modell!" - Lenyírták a hajléktalan haját és szakállát, elolvadnak a nők - Videó

A felvétel elején látszik, igencsak fiatal kuncsaftba futott a vándor fodrász.

Nem is sokat bíbelődik a méretes hajjal, olló helyett Santiago azonnal a nullságépet választja, hogy rövidre zárja a dolgot. Tincsről tincsre szedi le a nincseteln férfi haját, miközben az is látszik, már a fésű is könnyen beleakad, olyan állapotban van. De nem sokkal később előkerül egy arc is, majd jön egy finom bajuszigazítás és már rá sem ismerni arra, aki néhány perccel korábban beült a székbe. Sokak szerint a karakteres tekintetével akár modell is lehetne! Igaz, látszólga nagyon kimerült, hiszen mintha a szemét is alig tudná kinyitni.

A fodrász ráadásul rejtélyes üzenetet írt a videó mellé...

@empoweringcuts Never underestimate the pain of a person because in all honesty everyone is struggling with something. Some people are better at hiding it than others 🥺. #fyp #homeless #addiction #love #changinglives ♬ original sound - DEMCHUK

"Soha ne becsüld alá egy ember fájdalmát. Mert őszintén szólva, mindenki küzd valamivel. Egyesek jobban el tudják rejteni, mint mások" - így Santiago, aki a furgonjában tévét és toilette-t is kínál alkalmi vendégeinek. 

Címlapfotó: TikTok/empoweringcuts

24 óra