Titokban vették videóra a strandon szoptató anyát: a reakciójára a videós se számított - Videó

Anyának lenni egy nehéz és önfeláldozó időszak. És nem elég, hogy az ember nőként az önmagával szemben támasztott elvárásokkal is meg kell küzdenie, akadnak pillanatok, amikor a külvilággal is birokra kell menni.

Az amerikai Maryland államból származó Isabele Lomax első gyermeke június 15-én született meg, a 24 éves nő és férje, Mason életét a kis Baker Thomas tette teljessé. Az anyuka pedig elhatározta, akárhogy is lesz, akárhol is hívja a szükség, számára az első és legfontosabb a fia - így akár nyilvánosan is megszoptatja, ha éhes, vagy csak meg szeretne nyugodni. Így volt ez azon a napon is, amikor a pici egy tengerparton éhezett meg. Isabele egy nyugágyon ülve tette cicire őt. Csak egy dolgot nem tudott, hogy mindezt videóra veszik. 

Fotó: TikTok/izlomax

Az egészre csak akkor derült fény, amikor a fiatal anyuka másnap reggel a Facebook-oldalát nézegette és feldobta neki az idegen nő bejegyzését, amelyen saját magát látta vissza egy videón, ahogy félmeztelenül eteti a gyermekét. "Nem hibáztatom azokat a nőket, akik szoptatják a gyermeküket. Tiszteletlenül megszégyenítem azt a nőt, aki nyilvánosan, takarás nélkül szoptat, és csak úgy hagyja lógni a melleit (beleértve a mellbimbóit is), hogy mindenki lássa!" - írta a videójához az ismeretlen. Majd nyomdafestéket nem tűrő szavakkal kiáltotta világgá a véleményét: el kellene takarni az intim részeket.

Az ifjú anyukának több se kellett: egy Tik-Tok videóban csattanós választ adott. Letarolja a netet!

Lapozz a folytatásért!

24 óra