Kidobta a főbérlője a srácot: a bosszúja letarolja a TikTok-ot - Videó

"Mostantól kezdve minden este maximális fényerőn és maximális hangerőn fogom vetíteni a Shrek című filmet (a házra vetítve), amíg vissza nem engednek" - közölte.

Az első napról videó is készült, ami hatalmas siker a neten. Három nappal később azonban szomorú hírrel érkezett a srác: közölte, eddig nem járt sikerrel. "A főbérlőm még mindig nem engedett vissza a házba" - írjta, majd jelezte, emelt a hang- és a fényerőn is azóta. Ennek következtében a Shreket még hangosabban és fényesebben játssza. Egy újabb pár napos szünet után még mindig semmi. "Még mindig nem adta vissza a cuccaimat. Ezért abbahagytam a Shreket, és mostantól inkább a 'Bee Movie-t (Mézengúz - A szerk.) című filmet vetítem" - közölte.

Bár a videók már több millió emberhez jutottak el, sokan kételkednek abban, hogy ez a sztori igaz. A srác ugyanis többször is osztott már meg olyan felvételeket, amikor épületekre vetít. 

@thatprojectorguy Projecting shrek on my apartment building until my landlord lets me back in #prank #shrek #fyp #viral #foryou #fy ♬ original sound - That Projector Guy

Címlapfotó: TikTok/theprojectorguy

24 óra