Öt nap után találkozhattak a koraszülött ikrek: könnyfakasztó, ami történt - Videó

A 32. hétre születtek meg, napokra inkubátorba kerültek - a viszontlátás világraszóló lett. A apró babák videója könnyeket fakaszt.

A 26 éves amerikai nő gyermekei márciusban születtek meg, nem akármilyen előzmények után, nem akármilyen körülmények között. Az amerikai nő tavaly júliusban elvesztette egy babáját, így augusztusban igencsak kikerekedett a szeme, amikor ismét pozitív lett a terhességi tesztje. Akkor meg aztán végképp, amikor az orvosa közölte vele: ikreket hord a szíve alatt. "Egyszerűen kitört belőlem a nevetés" - emlékezett vissza Meghan a Today-nek. "Megmutattam a technikusnak az ultrahangot, mert nem hittem neki. A férjem első reakciója az volt, hogy "szereznem kell egy másik munkát"" - emlékezett mosolyogva. Aztán a 32. héten váratlanul megindult a szülés. "Egy kis sámlin ültem, és segítettem a fiamnak a vécére menni. Amikor megpróbáltam felállni a zsámolyról, elfolyt a magzatvizem" - emlékezett a lapnak.

Azonnal császármetszéshez készültek el a kórházban, és az is kiderült, a babákat egy időre el kell majd különíteni. A viszontlátás milliókat ríkat meg.

Fotó: TikTok/meghan_huston

Lapozz a videóért!

24 óra