Egy héttel a szülés előtt esett kómába a terhes influenszer - megrázó a diagnózis - Fotók

Jackie váratlanul, az otthonában esett össze, férje, Austin eszméletlenül talált rá. Azonnal kórházba szállították.

Ott derült ki, hogy a nő ereinek fala megvékonyodott, és megrepetd. Az úgynevezett aneurizma így számára életveszélyes állapotot okozott. Sürgősségi agyműtétet hajtottak rajta végre, majd császármetszéssel megszületett a gyermeke is. Erről a nő családja számolt be azon a közösségi oldalon, aholy gyűjtést szerveztek a megsegítésére. Jacie ugyanis azóta kómában van.

"Jackie várhatóan hetekig az intenzív osztályon marad, és még hónapokig kórházban lesz" - olvasható a közleményben. KIslánya két hétig volt az intenzív osztályon, a család egyelőre már azért is hálás, hogy mindketten életben vannak. "Ha Jackie és a baba néhány perccel később érkezik a kórházba, valószínűleg mindkettőjüket elvesztettük volna" - folytatják a rokonok a GoFundMe-n.

Nagyon bíznak benne, hogy a nő hamaosan magához tér, és a kislányával együtt hazatérhet. Csak ezt követően derülhet ki, szenvedett-e maradandó károsodásokat. A gyűjtés azértg indult, hogy a gyógykezelését és terápiáit fedezzék majd belőle. Utolsó képe alatt a rajongók is megjelentek, oda írják bátorító üzeneteiket és jókívánságaikat a nőnek.

Címlapfotó: 

24 óra